Новини


12Яну2021

Електронното училище – по-достъпно сега

"Просвета" и А1 дават 30% отстъпка от цената на абонаментнтите планове за e-просвета

 

Дистанционното обучение се оказа едно от най-големите предизвикателства, които 2020 година ни поднесе. Но пък това помогна на десетки хиляди ученици и родители да се докоснат до един от важните елементи на училището на бъдещето – дигиталното образование. Те разбраха, че модерните технологии правят ученето лесно, забавно и успешно както у дома, така и в клас.

Лидер в предлагането на качествено дигитално съдържание у нас е платформата е-просвета -  тя съдържа всички електронни учебници на издателската група от 1. до 12. клас (одобрени от МОН), както и стотици видеоуроци с учител, над хиляда специални кратки електронни уроци, хиляди образователни видеофилми, тестове, упражнения, звукозаписи.

През декември, когато училищата в страната бяха затворени, издателска група „Просвета“ заедно с нейните партньори от А1 осигури безплатно ползване на платформата за стотици хиляди деца.

Сега „Просвета“ и А1 излизат с нова инициатива, която да насърчи достъпа до електронни образователни ресурси – специална 30% отстъпка от цената на абонаментните планове за е-просвета. Предложението важи до 28 февруари, а всеки абонамент дава неограничен достъп до платформата.

Е-просвета е отлично решение – такава е оценката на учители, ученици и родители, които ползват платформата, за да работят и учат в динамична и интересна среда. Ето само няколко отзива, получени на официалния имейл и фейсбук страницата на издателството:

"Образователната платформа е-просвета е изключително въздействаща за учениците. Активизира ги и ги мотивира да работят с желание в електронна среда." Таня Цанева, учител

 

„Браво за образователната платформа е-просвета!!! Много яка идея и много добро изпълнение! Готин сайт. Интересен дизайн. Не съм ученик, но ми е важно образованието в България да е качествено и на ниво. Затова искам да ви кажа браво. Успех!“ Кристиян Златков

 

„От личен опит споделям, че уроците, темите и всички ресурси (в образователната платформа е-просвета) са на изключително високо...


Виж цялата новина тук: Клуб „Z“

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: