Новини


4Сеп2023

Е-учебници за всички класове на Просвета с 30% по-ниски цени от тези на хартиеното им издание

Електронни учебници по всички предмети и за всички класове ще се продават от тази есен с 30 процента по-ниски цени от тези на хартиеното им издание, съобщават от издателската група "Просвета"'. За новата учебна година издателството предлага огромен избор на дигитално образователно съдържание, включително и възможността да се закупи само един електронен учебник.

"Този септември възможностите са безкрайни" е мотото, зад което застава най-голямата издателска група на учебници у нас - "Просвета".

Платформата е-просвета е модерна образователна среда, призната за една от най-добрите в Европа. Тя съдържа повече от 50 000 образователни материала, които освен познавателни книжки и учебници, включват кратки дигитални уроци, STEM уроци, видеоуроци с учител, уроци за слушане, учебни филми, интерактивни задачи, тестове и др.

"Досега такава опция не беше възможна. Абонаментите за платформата е-просвета включваха цялото електронно съдържание от детската градина до дванадесети клас. От тази година всеки родител, или по-точно всеки ученик, може да посочи учебника, който желае да ползва, или няколко учебника, например по български език, математика, история, английски и т.н., и да си купи само тях. Направихме платформата още по-персонализирана и гъвкава, за да улесним семействата, всяко от които, знаем, има различни потребности", казва Кина Андреева, главен редактор на "Просвета".

Освен за отделни електронни учебници, абонаменти има и за комплект учебници за цял клас - от първи до дванадесети. Това включва електронните учебници по всички предмети, изучавани в съответния клас, както и допълнителното интерактивно съдържание към тях, съобщават от издателската група.

"Абонамент КЛАС е отлична опция за учители и родители, които искат децата им да знаят и да могат повече. На символична цена, която се заплаща еднократно, всяко дете от класа ще разполага с видеоуроци, кратки е-уроци, интерактивни тестове и задачи, виртуални разходки, диктовки и още много допълнителни материали. Разбира се, ние препоръчваме абонаментите за достъп до цялата платформа, защото остават най-изгодни, особено колективните абонаменти за групови поръчки от училища...

 

Виж цялата новина тук: БТА

Автор: ЙОАННА ЛАШКОВА

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: