Новини


25Мар2021

30 дни безплатно електронно училище с е-просвета и А1

Пак се налага децата да учат дистанционно. Затова Издателска група „Просвета“ и A1, един от водещите телекоми в страната, подновяват съвместната си кампания „ВЗЕМИ И ТЕСТВАЙ БЕЗПЛАТНО 30 ДНИ“.

Кампанията предоставя възможност за пълен достъп до всички интерактивни ресурси на образователната платформа е-просвета след активиране на абонамент по избор. Абонаментите се предлагат в три варианта: месечен, едногодишен и двугодишен. Те се купуват през сайта А1.bg и са достъпни за всички, без значение дали използват други услуги на телекома или не.

Активирането на който и да е от абонаментите дава възможност за безплатен 30-дневен тестов период, в който всеки може да прецени дали да продължи да ползва срещу заплащане, или да се откаже от услугата.

„Решихме да отворим достъпа до е-просвета отново, тъй като платформата предлага огромен набор образователни ресурси, които ще бъдат от ползва на децата, докато учат у дома. Опитът, натрупан от първото затваряне на училищата през март миналата година, показа че и учениците, и учителите разчитат на нови и адаптирани към дистанционното обучение форми – като видеоуроците, кратките е-уроци и интерактивните тестове. Тези дни ще заснемем още видеоуроци, специално за подготовката за НВО в 4. клас“,коментира Владимир Кръстев, мениджър на “Просвета Либри“.

Заявилите абонамент получават неограничен достъп до цялото съдържание на образователната платформа в рамките на един месец от датата на регистрация. Това включва всички електронни учебници на издателската група от детската градина до 12. клас, стотици видеоуроци, заснети с опитни учители, интерактивни тестове, упражнения, задачи, видеофилми, аудиозаписи, 3D визуализации, презентации, пъзели и кръстословици и не на последно място – кратки е-уроци.

„Кратките е-уроци са едни от най-предпочитаните в платформата. Те синтезират най-важното по всяка тема и завършват с тест за бърза проверка на знанията, който ученикът прави сам и така разбира дали има пропуски и къде са те. И в кратките е-уроци сме вмъкнали интересни интерактивни елементи, които привличат и задържат вниманието на децата. Нашата цел винаги е била българските ученици да имат достъп до качествено и модерно образование на европейско ниво, независимо дали учат в училище или вкъщи“, казват още от издателството. 

Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на МОН, което прави платформата подходяща за всички ученици.

Кампанията  „ВЗЕМИ И ТЕСТВАЙ БЕЗПЛАТНО 30 ДНИ“ ще продължи до 10.05.2021 г.


Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: