Новини


7Юли2022

20% отстъпка за читалища и библиотеки

Министерството на културата обяви конкурсна сесия за финансова подкрепа на библиотеките за обновяване на фондовете им по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове на четене и информираност” – 2022 г. Общата сума на конкурсната сесия е в размер на 2 млн. лв. Документите се подават попълнени и подпечатани в един екземпляр на хартиен носител в деловодството на Министерството на културата или чрез лицензиран пощенски оператор или куриер до 18 юли 2022 г. включително.

Право на участие в конкурса за финансова подкрепа съгласно правилата, утвърдени от министъра на културата със заповед № РД09-395/02.07.2020 г., имат библиотеките по смисъла на Закона за обществените библиотеки. Повече информация за това кой и как може да кандидатства, както и за сроковете и начините на подаване на проектите ще намерите на сайта на Министерството на културата ТУК.

Издателска група „Просвета” Ви предлага списък на свои нови и утвърдени заглавия, които сега може да поръчате с търговска отстъпка 20% от коричната цена, като при поръчки за над 100 лв. издателството поема разходите за доставянето им.

Пълен списък на заглавията и формуляр за заявки ще намерите тук: PDF / XLS(За да научите повече за отделните издания, трябва да кликнете върху самото заглавие от таблицата.) Имайте предвид, че цените в таблицата са посочени без отстъпката.

Можете да свалите списъка с книги, да го попълните и да ни го изпратите на посочените по-долу адрес или имейл. Ние ще Ви изпратим оферта с крайната сума, като приспаднем отстъпката от 20%.

Може да поръчате при същите условия и всяко друго издание на „Просвета”, което смятате за подходящо и полезно за Вашите читатели. За целта обаче трябва да ни изпратите съставен от Вас допълнителен списък със заглавията и бройките, които са Ви необходими. Подробни данни за всички заглавия на „Просвета” ще намерите на нашите сайтове www.prosveta.bg и www.e-uchebnik.bg.

За съдействие и допълнителна информация търсете регионалните представители на „Просвета” във всички областни градове в страната, с които можете да се свържете ТУК.

Заявки се приемат в централния склад на издателството:
София, бул. „Ботевградско шосе" № 234
Мобилен: 0884 110 414
Имейл: realizacia@prosveta.bg
 

За допълнителна информация:
Телефон: 02/ 818 20 14
Имейл: prosvetaoffice@prosveta.bg

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: