Събития


16Апр2018

УЕБИНАР по обучителна програма №5: „Формиране на умения за успешно прилагане на новата учебна програма по технологии и предприемачество в началното училище” (повторение)

Начало: 16,30 ч. Край: 17,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета“ на тема: „Формиране на умения за успешно прилагане на новата учебна програма по технологии и предприемачество в  началното училище”  на 16.04.2018 г. от 16,30 ч.

Уебинарът е част от обучителна програма 5, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за програмите може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

В уебинара ще Ви представим новите изисквания на учебната програма и възможностите за успешното им претворяване в процеса на обучение.

Акцент ще се постави и върху възможността учителят да прилага съвременни методи за преподаване и учене, насочени към формиране на технологична грамотност и предприемаческа култура у учениците.

 

Очакваме Ви на 16.04.2018 г. от 16,30 ч. Регистрацията започва от 16,00 ч.

Лектори: проф. дпн Георги Иванов и Ангелина Калинова – учител

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара” по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: