Събития


4Дек2018

УЕБИНАР по обучителна програма №20: „Как прилагаме новия държавен стандарт в предучилищното образование. От чудния свят на децата към света на знанието“

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на безплатен уебинар (онлайн семинар) на тема „Как прилагаме новия държавен стандарт в предучилищното образование. От чудния свят на децата към света на знанието“ на 04.12.2018 г. (вторник) от 18:30 часа.

Семинарът е част от обучителна програма №20 „Теории и практики в светлината на новостите в системата на предучилищното образование“ на издателска група „Просвета“, по която се присъждат квалификационни кредити.

 

Уважаеми колеги,

Уебинарът е с акцент върху новостите в областта на предучилищното образование приети през последните години. Ще бъде обърнато специално внимание на приетите програми за обучение по Безопасно движение по пътищата (БДП) в детската градина и на приетите изменения и допълнения в действащата Наредба №5 за предучилищното образование. В хода на обучението участниците в уебинара ще придобият практически умения за провеждане, анализ и отчитане на входящо и изходящо проследяване на резултатите на децата от първа до четвърта група.

 

Обучител: Радка Иванова, редактор по предучилищно образование в „Просвета“

 

Очакваме Ви на 04.12.2018 г.  (вторник) от 18:30 ч. Регистрацията започва от 18:00 ч.


Бъдете с нас! Заедно можем повече.


Участието е безплатно.


МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ.Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: