Събития


23Май2017

Елате на щанда на "Просвета" на Пролетния базар на книгата!

Начало: 10,00 ч. Край: 20,00 ч. 28-05-2017 г.

За поредна година „Просвета“ ще покаже цялото си разнообразие от печатни и електронни учебници, помагала, образователни ресурси, научна, справочна и художествена литература на Пролетния базар на книгата от 23 до 28 май в НДК.

По традиция всички заглавия на издателството ще се предлагат с атрактивни отстъпки, а всеки, направил покупка на стойност над 10,00 лв., ще получи като подарък ваучер с намаление от 15% за последваща покупка от книжарниците на „Просвета“ в София и Русе (виж адресите тук: http://www.prosveta.bg/kade-moje-da-kupite-uchebnici/targovski-obekti-na-izdatelstvo-prosveta.

„Просвета“ ще посреща малки и големи на два щанда – на щанд № 113 (партер) ще бъдат разположени книжните издания, а на електронните учебници, игри и ресурси на „Просвета-Либри“ отново е посветен щанд № 317 (етаж 3). Там може да разгледате 3D електронни версии на учебниците по всички предмети от 1. до 7. клас, и най-новите учебници на издателството за 1. и 5. клас, по които от 15 септември ще учат най-много ученици в цялата страна (виж демо още сега: http://www.prosveta.bg/proekti-uchebnici-1-5-klas).

На компютрите и на двата ни щанда учениците от 1. до 5. клас ще могат да упражнят знанията си по математика с помощта на поредицата от математически компютърни игри „Маймунски приказки“.

На 26 май от 10:00 часа на сцената на полуетаж „Изток“ каним Вас и Вашите деца в предучилищна възраст на среща с поета Цанко Лалев, озаглавена „Първокласник ще стана аз“. Във вълнуваща обстановка той ще поведе малките участници по вълшебния път на буквите и словото, за да ги направи съпричастни към предстоящата вълнуваща роля на първокласници. Така, неусетно в забава, приключения и гатанки, те ще преживеят заедно Голямото приключение (новият учебен комплект на „Просвета Плюс” за 1. клас).

За всички деца са предвидени лакомства и изненади. Заповядайте!

 

Очакваме ви в НДК, на щандове № 113 и № 317, от 23 до 28 май от 10:00 до 20:00 часа!

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: