Новини


27Май2014

Издателство „Просвета“ с нов търговско-логистичен център

Издателство „Просвета“ вече има нов търговско-логистичен център. Модерната сграда на бул. „Ботевградско шосе“ № 234 разполага със склад, търговски офис, конферентна зала и сервизни помещения на разгъната застроена площ от 2200 квадратни метра.
Центърът осигурява бързо и качествено обслужване при изпълнение на заявки за учебници, учебни помагала и книги по интернет – чрез сайта e-uchebnik.bg, както и по телефон и факс.
На официалното откриване г-жа Йоана Томова, председател на Съвета на директорите на „Просвета – София“, изказа благодарност на строителните фирми, изградили обекта. Тя благодари на кмета и на главния архитект на район Кремиковци г-н Кафеджиян за тяхното добро отношение към инвеститорите. Г-жа Веска Попова, директор „Производство и реализация“, пожела на екипа дълги години успешна работа в новия център.
На тържеството присъстваха много представители на партньорски фирми, печатници и търговци, служители на издателството и на Националната информационна мрежа на „Просвета“ от София и страната.
Свещеник Александър Лашков отслужи тържествен водосвет за здраве, успех и благоденствие. Тържеството завърши с изискан коктейл на открито и в залите на новия търговско-логистичен център.

Автор: Нели Цонева

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: