Особености на обученията в сесия 5 (2020/2021)


Обученията по одобрени от МОН програми на издателска група „Просвета” в обучителен сезон 5 (2020/2021) имат следните по-важни особености:

1. Те се провеждат изцяло в електронна среда – в платформата Edu Box, която отговаря на изискванията на МОН за провеждане на присъствени обучения в електронна среда.

2. Всяко обучение включва две сесии с продължителност на всяка от тях по 3 астрономически часа.

3. Желателно е да се регистрирате за участие предварително чрез линка на програмата – най-късно до
12 часа в петък преди съответното обучение. При регистрацията използвайте служебния си акаунт, предоставен от МОН – завършващ на @edu.mon.bg.

Вижте кой е служебният Ви имейл и как да го достъпите.

Ако сте педагогически специалист в детска градина или в друга образователна институция, на този етап ще може да се регистрирате само с личния си имейл.


4. Входът към всяко обучение се осъществява чрез персонален линк, който ще получите на имейла си след регистрацията.

5. През този сезон не се провеждат отделни уебинари, тъй като форматът на обученията е изцяло в електронна среда.

6. Неприсъствените часове включват изпълнение на поставена от обучителите задача – тя се изпраща на имейла на съответната програма в срок до 1 месец от датата на провеждане на втората сесия на тази програма. Имейлите на програмите ще откриете ТУК.

7. След приключване на обучението в платформата, ще получите имейл с указания за успешното завършване на програмата и за получаването на удостоверение с кредит по нея.

Щом ситуацията позволи, ще преминем отново и към обичайния формат на работа по нашите обучителни програми, в това число с организирането на присъствени обучения на живо.

За информация и въпроси, моля ползвайте съответните контакти в секцията Обучения.
 

⇒ Всички обучения по графика на „Просвета” са безплатни за участниците. 

 

 

Споделете с приятели


Открий ни в: