Събития


11Сеп2018

Всичко за ученика с голямо намаление - "Просвета" на Алея на книгата

Начало: 10,00 ч. Край: 20,00 ч. 16-09-2018 г.

Родителите, които имат ученици от 1. до 12. клас, вече знаят, че най-евтиният вариант за набавяне на учебници и помагала за новата учебна година е Алея на книгата на булевард „Витоша“ в София.

И тази година в шатра № 14 издателска група „Просвета“ ще предлага своите издания с 20% намаление от 11 септември, вторник, до 16 септември, неделя, включително.

Там ще намерите най-новите ни помагала от 1. до 7. клас, включително и учебните тетрадки за 5., 6. и 7. клас, отговарящи на актуалните учебни програми, създадени от компетентни и талантливи автори и съобразени с възрастта на учениците. С намаление ще се продават и всички нови учебници и помагала за 8. и за 9. клас.

На щандовете на „Просвета“ може да купите с отстъпка и най-харесваната нова поредица от книжки за деца от 3- до 7-годишна възраст „Чуден свят“. Тя е хит в детските градини в България. Създадена е така, че малчуганите могат да се забавляват с нея и у дома с помощта на родител. По същия начин са преработени и утвърдените вече поредици „Ръка за ръка“ и „АБВ игри“. Голямата новина за най-малките е, че всички книжки имат електронни варианти.

Шестото издание на „Алея на книгата“ в София е най-голямото досега. В изложението ще участват над 60 български издателства. Те ще са разположени в 23 шатри в пешеходния участък на булеварда – от пресечката с бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Узунджовска“. В шатра № 14 заедно с „Просвета“ ще бъде и издателска къща „Прозорец“.

 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: