Събития


18Дек2017

УЕБИНАР по обучителна програма №20: „Как да прилагаме новия държавен стандарт в предучилищното образование. От чудния свят на децата към света на знанието“

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР (онлайн семинар) на тема „Как да прилагаме новия държавен стандарт в предучилищното образование. От чудния свят на децата към света на знанието“. Семинарът ще се проведе на 18.12.2017 г. Той е част от новата обучителна програма „Теории и практики в светлината на новостите в системата на предучилищното образование“ на издателска група „Просвета“, по която се присъждат квалификационни кредити.

Ще научите какви са новостите в системата на предучилищното образование и как да ги прилагате във всекидневната си работа. Ако имате конкретни въпроси по темата, изпратете ги предварително на имейл: radka.ivanova@prosveta.bg, до 16:00 часа на 15 декември, петък. Отговорите ще търсим заедно с лектора в студиото Радка Иванова, редактор по предучилищно образование в „Просвета“, и нейните гости – проф. д-р Божидар Ангелов, декан на Факултета по начална и предучилищна педагогика в СУ „Св. Климент Охридски“, и доц. д-р Адриан Георгиев, ръководител на катедра „Музика“ във факултета.

Тъй като това е първият уебинар от новия сезон, в него ще получите и по-подробна информация за системата от квалификационни кредити и за обучителните програми на „Просвета“.

Очакваме Ви на 18.12.2017 г. от 18:30 ч. Регистрацията започва от 18:00 ч.

Бъдете с нас! Заедно можем повече.

Участието е безплатно.

МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В УЕБИНАРА, КАТО ИЗПОЛЗВАТЕ БУТОНА "ВХОД В УЕБИНАРА" ПО-ГОРЕ.

ВХОДЪТ ВЪВ ВСЕКИ УЕБИНАР ЩЕ Е ВЪЗМОЖЕН НЕ ПО-РАНО ОТ 30 МИНУТИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ НАЧАЛЕН ЧАС!

ПРИ ТРУДНОСТИ С ДОСТЪПА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВИДЕОИНСТРУКЦИЯТА ЗА ВХОД И УЧАСТИЕ.Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: