Събития


23Яну2018

УЕБИНАР: „Съвременни стратегии и методи на обучение по история и цивилизации в прогимназиален етап в контекста на новия Закон за предучилищното и училищното образование“

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета“ на тема: „Съвременни стратегии и методи на обучение по история и цивилизации в прогимназиален етап в контекста на новия Закон за предучилищното и училищното образование“ на 23.01.2018 г. от 18,30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 34 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Какви възможности Ви дават новите учебни програми за 5. – 7. клас да прилагате съвременни стратегии за активно обучение и учене? Как да подготвяте системно учениците да интерпретират разнообразни източници на историята с акцент върху архивните документи и изображенията? Как да използвате потенциала на ресурсите от електронните учебници? Как да мотивирате и ръководите своите ученици за участие в ученически конкурси и проекти? На тези актуални проблеми е посветен нашият онлайн семинар, който е първа част от програмата със същото название. По време на последващото присъствено обучение, заявено от Вас, ще имате възможност да се запознаете детайлно с теоретични и практически аспекти на проблемите и да разработите образователни ресурси, които да използвате в пряката си работа.

 

Очакваме Ви на 23.01.2018 г. в 18,30 ч. Регистрацията започва в 18,00 ч.

 

Лектори: проф. Веселин Янчев и Мария Босева

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: