Събития


17Яну2018

УЕБИНАР: „Сексуално и репродуктивно здравно образование“

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета“ на тема: „Сексуално и репродуктивно здравно образование“ на 17.01.2018 г. от 18,30 ч.

Уебинарът е част от обучителна програма 40 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Нека поговорим за здравното образование на младите хора с акцент върху отговорното сексуално поведение. Ще засегнем теми в областта на човешката сексуалност и интимните отношения.

Как да формираме у учениците специфичните компетентности, необходими за изграждането на междуличностни отношения, които подкрепят здравето и личностното развитие? Как да им помогнем да се справят успешно със сложните междуличностни ситуации при общуването между двата пола?

 

Очакваме Ви на 17.01.2018 г. в 18,30 ч. Регистрацията започва в 18,00 ч.

 

Лектор: доц. д-р Румен Бостанджиев

 

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: