Събития


17Яну2019

УЕБИНАР по обучителна програма 25: "Оценяване на степента на формиране на умения на учениците, заложени в учебните програми по човекът и обществото (3. – 4. клас, върху учебното съдържание по история на България)" (ПОВТОРЕНИЕ)

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета Плюс“ на тема:

"Оценяване на степента на формиране на умения на учениците, заложени в учебните програми по човекът и обществото (3. – 4. клас) чрез часовете за затвърдяване на нови знания и обобщения (върху учебното съдържание по история на България)"

на 17.01.2019 г. (четвъртък) в 18:30 ч. Регистрацията започва от 18:15 часа.

 

Уебинарът е част от обучителна програма 25, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на всяка програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Светът, в който живеем, постоянно се променя. Учениците, които започват своето образование днес, ще живеят във време, което ще им предостави възможности за достъп до огромна по обем информация. Как да ги подготвим за това предизвикателство?

В новите програми по човекът и обществото половината от годишния брой часове са определени за провеждането на уроци упражнения и уроци обобщения. Ако заложим в тях чрез разнообразни задачи дейностния подход, ще осигурим на учениците възможност да упражняват и прилагат придобитите знания, да развиват творческо мислене и мотивация за самостоятелно действие, както и за работа в екип.

ОБУЧИТЕЛ: Екатерина Михайлова

 

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 15 минути преди обявения начален час!Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: