Събития


5Дек2018

УЕБИНАР по обучителна програма №22: „Традиции и иновации в обучението по български език и литература в началния етап на средното училище“

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на БЕЗПЛАТЕН уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета Плюс“ на тема:

„Традиции и иновации в обучението по български език и литература в началния етап на средното училище“ на 05.12.2018 г. от 18,30 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 22, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Лекционният курс е ориентиран към значими и актуални подходи, свързани с изграждането на комуникативноречевата компетентност на учениците чрез обучение в създаване на текст и в контекста на приемствеността между подготвителната група/клас, началния етап на средното училище и пети клас. Представя  се ролята на съвременните  технологии и работата във виртуална среда като средство за стимулиране на мотивационния компонент в речевата дейност.

 

Очакваме Ви на 05.12.2018 г. в 18,30 ч.

Регистрацията започва в 18,00 ч.

Обучители: гл. ас. д-р Пенка Димитрова и Невена Петрова

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.
 
Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: