Събития


1Окт2018

УЕБИНАР по обучителна програма №1: „Формиране на умения за успешно прилагане на новите учебни програми по български език и литература в 1. – 4. клас" (повторение)

Начало: 10,00 ч. Край: 11,00 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на ПОВТОРЕНИЕ на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета – София“ на тема:

„Формиране на умения за успешно прилагане на новите учебни програми по български език и литература в 1. – 4. клас“ на 01.10.2018 г. (понеделник) от 10,00 ч.


Уебинарът е част от обучителна програма 1 на издателство „Просвета – София“, която е одобрена от МОН и вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на цялата програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Уебинарът е с акцент върху проверката на резултатите от обучението по български език и литература. На учителите се предлагат интерактивни методи, чрез които може да се установи успехът на учениците по основните теми от новите учебните програми за 1. – 4. клас. В хода на обучението участниците в уебинара овладяват умения да съставят диагностични тестове в различни форми и варианти, чрез които може да се проследи напредъкът на всеки от учениците независимо от различията в езиковото и литературното им развитие.

 

Очакваме Ви на  01.10.2018 г. (понеделник) от 10,00 ч. Регистрацията започва в 9,45 ч.

Лектор: проф. д-р Румяна Танкова

Бъдете с нас!

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 15 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: