Събития


16Яну2018

УЕБИНАР: „Оценяване на степента на формиране на умения на учениците, заложени в учебните програми по човекът и обществото (3. – 4. клас) чрез часовете за затвърдяване на нови знания и обобщения"

Начало: 18,30 ч. Край: 19,30 ч.

Имаме удоволствието да Ви поканим на уебинар (онлайн семинар) на издателство „Просвета Плюс“ на тема: „Оценяване на степента на формиране на умения на учениците, заложени в учебните програми по човекът и обществото (3. – 4. клас) чрез часовете за затвърдяване на нови знания и обобщения (върху учебното съдържание по история на България и учебното съдържание по география на България)“ на 16.01.2018 г. в 18,30 ч.

Уебинарът е част от обучителни програми 25 и 27, които са одобрени от МОН и вписани в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти. Успешното завършване на всяка програма води до получаване на 1 квалификационен кредит. Всичко за обучителните ни програми може да откриете на нашия сайт.

 

Уважаеми колеги,

Светът, в който живеем, постоянно се променя. Учениците, които започват своето образование днес, ще живеят във време, което ще им предостави възможности за достъп до огромна по обем информация. Как да ги подготвим за това предизвикателство?

В новите програми по човекът и обществото половината от годишния брой часове са определени за провеждането на уроци упражнения и уроци обобщения. Ако заложим в тях чрез разнообразни задачи дейностния подход, ще осигурим на учениците възможност да упражняват и прилагат придобитите знания, да развиват творческо мислене и мотивация за самостоятелно действие, както и за работа в екип.

Лектори: Екатерина Михайлова, Мариана Султанова – главни експерти по география и икономика и история и цивилизации в Центъра за оценяване на предучилищното и училищното образование и дългогодишни учители

 

Участието е безплатно.

Може да участвате в уебинара, като използвате бутона „Вход в уебинара“ по-горе.

Входът във всеки уебинар е възможен не по-рано от 30 минути преди обявения начален час!

При трудности с достъпа може да използвате видеоинструкцията за вход и участие.Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: