Събития


12Дек2017

„Просвета“ ви очаква на панаира на книгата в НДК

Начало: 10,00 ч. Край: 20,00 ч. 17-12-2017 г.

Коледните празници идват, а с тях наближава и едно от любимите културни събития по това време на годината – Софийският международен панаир на книгата, организиран от Асоциация „Българска книга“ (АБК).

Тазгодишното му издание (45-о) ще се проведе от 12 до 17 декември на традиционното място - Националния дворец на културата (НДК), обновен след основен ремонт. Входът е свободен за посетители от 10:00 до 20:00 часа.

Щанд № 113 на издателска група „Просвета“ е на обичайното си място – вдясно от централния вход на партера. На него ще намерите най-новите печатни и електронни учебници, помагала, образователни ресурси, речници, научна литература и литературна критика. Ще можете да разгледате и да купите новото поколение триизмерни електронни учебници по всички предмети от 1. до 8. клас на „Просвета – Либри“ и поредицата от математически компютърни игри „Маймунски приказки“ за ученици от 1. до 5. клас.

В дните на коледния панаир всички заглавия на „Просвета“ ще се предлагат с атрактивни отстъпки. А всеки, направил покупка на стойност над 10 лв., ще получи като подарък ваучер с намаление от 15% за следваща покупка от книжарницата на „Просвета“ в София. Ваучерът важи до 18 януари 2018 г.

Ако се колебаете какво да подарите на детето или внучето за Коледа, „Просвета“ има чудесни предложения за най-малките. С поредиците „Четящите детективи“, „Весели картинни загадки“, „От точка до точка“, „Математически вълшебства“, „Играя и пиша“ и др. децата на възраст от 4 до 7 години не само рисуват и оцветяват, но и се учат да пишат и да смятат, развиват въображението и фината си моторика. За прохождащите в английския език издателството предлага и Lettergetter – компютърна игра, с която малчуганите неусетно научават английската азбука и същевременно се забавляват.

На по-ниски цени ще се предлагат всички нови учебници и помагала на „Просвета“ за 1., 2., 5., 6. и 8. клас. Това важи и за комплекта „Голямото приключение“ за 1. клас, който само преди два месеца спечели награда „Най-добър образователен материал в Европа“ на Международния панаир на книгата във Франкфурт.

Четвъртокласниците и седмокласниците също могат да се възползват от отстъпките, за да си набавят необходимите материали за подготовка за външно оценяване и за прием в гимназия. А дванадесетокласниците ще намерят на щанд № 113 най-ефективните помагала за подготовка за зрелостен изпит: „Матурата по литература в таблици“, „Матурата по биология – желана и успешна“, „Бърза и лесна подготовка за матурата по география и икономика“, „100% успех на матурата по английски език“ и много други. 

Споделете с приятели

« ПредишноСледващо »

Открий ни в: