Новини


26Май2017

"ПРОСВЕТА" показа новите буквари за 1. клас на базара на книгата в НДК

С песни, стихчета, приключения и гатанки премина днешния празник под надслов "Първокласник ще стана АЗ", който издателство "Просвета" организира за деца в предучилищна възраст. Събитието се проведе в НДК в рамките на Пролетния базар на книгата.

На срещата във вълнуваща обстановка поетът Цанко Лалев и Поли Рангелова - редактор в "Просвета", представиха новите буквари за 1. клас на най-голямото издателство за учебна литература в България.

Сред малките гости бяха възпитаници на 41 ОУ "Св. Патриарх Евтимий", които наесен ще бъдат първолаци. В забавните упражнения и игри те показаха, че вече могат да четат и смятат и са готови да влязат в клас.

Всички участници в събитието получиха книжки, балони и лакомства.

Пролетният базар на книгата продължава до 28 май (неделя). „Просвета“ посреща малки и големи на два щанда: на щанд № 113 (партер) са разположени книжните издания, а на електронните учебници, игри и ресурси на „Просвета-Либри“ отново е посветен щанд № 317 (етаж 3).

Там може да разгледате 3D електронни версии на учебниците по всички предмети от 1. до 7. клас, и най-новите учебници на издателството за 1. и 5. клас, по които от 15 септември ще учат най-много ученици в цялата страна (виж демо още сега: http://www.prosveta.bg/proekti-uchebnici-1-5-klas).

На компютрите и на двата ни щанда учениците от 1. до 5. клас могат да упражнят знанията си по математика с помощта на поредицата от математически компютърни игри „Маймунски приказки“.

А учениците от 1. до 7. клас, могат да спечелят безплатен електронен учебник от ново 3D поколение! Единственото, което трябва да направите, е да дойдете на щанда на "Просвета-Либри" (№ 317, ет. 3) и да се включите в нашата томбола!

Условията са лесни:
Попълвате своите данни на предвидените за това картончета и ги оставяте при колегите на щанда.

В последния ден на панаира /неделя, 28 май/ представител на "Просвета" ще изтегли ДЕСЕТ произволни имена от всички подадени до момента. Всеки от изтеглените ученици ще получи на имейл адреса, който е предоставил, код за активация на електронен учебник по избор.

Пожелаваме Ви успех!

 

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: