Новини


3Юли2014

Ценни книги от „Просвета” за библиотеките

Издателство „Просвета” предлага на регионалните и общинските библиотеки дълъг списък от изключително ценни книги, с които да попълнят своите фондове по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност” 2014 г. на Министерство на културата.

То обяви нова конкурсна сесия за финансова подкрепа на библиотеките с цел обновяване на библиотечните фондове и ще приема проекти до 30 юли 2014 г. За да подпомогне попълването на библиотечните фондове и да стимулира интереса към книгата и четенето, „Просвета” предоставя търговска отстъпка от 30% и поема разходите за транспорт.

Сред предложените от издателството заглавия се открояват „Официален правописен речник на българския език”, издаден съвместно с БАН, „Правопис и пунктуация на българския език”, „Кратък речник на историческите понятия” от Цветана Георгиева, „Да пишем правилно. Последни промени и чести затруднения в правописа” от Мила Томанова и Жана Ганчева, „Петезичен картинен речник”, „Иван Динков, представен от Никола Иванов”, „Николай Кънчев, представен от Светлозар Игов”, „Александър Вутимски, представен от Божидар Кунчев”, „Чупливо – избрани и нови стихотворения” от Владимир Попов, „Пътеводител в древния свят” от Лесли Симс, „За да бъдем по-добри. Християнски разкази, стихотворения, поучения” и много други.

Пълния списък на заглавията може да намерите ТУК.

За съдействие и допълнителна информация на разположение са регионалните представители на „Просвета”, с които може да се свържете ТУК.

Заявки се приемат в централния склад на издателството:

София                                                                       
                                 
Тел.: 02/483 00 96, 02/818 20 49
Факс: 02/945 61 84                                                          
Мобилен: 0884 110 414
E-mail: realizacia@prosveta.bg

Автор: Просвета

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: