Новини


6Окт2016

Безплатните материали по история за 7. клас тръгват към училищата

Безплатните работни материали на „Просвета“ по история и цивилизация за всеки седмокласник и всеки учител по предмета тръгват към училищата. В тях са поместени уроците за общата средновековна история и покриват празнотите между старата и новата програма.

Досега тези теми бяха включени в учебниците за 8-ми клас. С въвеждането на новите учебни програми част от материала по история и цивилизации, по география и икономика и по биология и здравно образование вече се изучава в 7-ми клас, а това създава опасност от изпускане на задължителни уроци по тези предмети.

Издателска група "Просвета" реши проблема, като изготви безплатни работни материали за всеки ученик и всеки учител и по трите предмета. Свитъците по биология включват уроци за гръбначните животни, а по география - за Балканския полуостров и Европа. Материалите по тези два предмета вече са изпратени към училищата. Те се доставят от представителите на "Просвета" в областните центрове.  

Ако още не са получили материалите на място, учителите, преподаващи география, биология  или история в 7. клас, могат да се свържат с областния представител на "Просвета" (адреса за контакт вижте тук: http://www.prosveta.bg/informacionni-centrove)

Пълните работни материали по география, биология и история за 7. клас, създадени от авторските колективи на "Просвета", можете да разгледате и разпечатите тук: http://www.prosveta.bg/bezplatni-rabotni-materiali-za-7-klas

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: