Новини


5Юни2017

30% отстъпка за читалища и библиотеки

Уважаеми директори на регионални, общински и училищни библиотеки,

И тази година издателство „Просвета” Ви предлага списък на свои нови и утвърдени заглавия при атрактивни условия. Книгите от списъка може да поръчате с търговска отстъпка 30% от коричната цена, като издателството поема разходите за доставянето им.

Сред тях ще откриете „Официален правописен речник на българския език. Глаголи“ – съвместно издание с Институт за български език „Проф. Любомир Андрейчин“ към БАН, „Двойственият език в медиите. Езикът на политическата коректност vs езика на омразата” от Андреана Ефтимова, „София – идеология, градоустройство и живот през социализма“ от Елица Станоева. Препоръчваме Ви също „Българският буквар. 200 години в първи клас” от Антон Стайков и Свобода Цекова – книгата, която спечели наградата „Златен лъв” за 2015 г. на Асоциация Българска книга и престижната международна награда A’Design 2015/2016 г., „Авангардният политик“ от Йезекил Дрор и „Клинична електрофизиология и лечение на сърдечните аритмии” от доц. д-р Тошо Балабански.

Формуляра за заявки ще намерите тук: PDF / XLS. Може да го свалите, да го попълните и да ни го изпратите на посочените по-долу адрес или имейл.

Може да поръчате при същите условия и всяко друго издание на „Просвета”, което смятате за подходящо и полезно за Вашите читатели. За целта обаче трябва да ни изпратите съставен от Вас допълнителен списък със заглавията и бройките, които са Ви необходими. Подробни данни за всички заглавия ще намерите на нашите сайтове www.prosveta.bg и
 www.e-uchebnik.bg.

 За съдействие и допълнителна информация търсете регионалните представители на „Просвета” във всички областни градове в страната, с които може да се свържете ТУК.

 Заявки се приемат в централния склад на издателството:
София, бул. „Ботевградско шосе” № 234
 Тел.: 02/483 00 96, 02/818 20 49
 Факс: 02/945 61 84
 Мобилен: 0884 110 414
 Имейл: realizacia@prosveta.bg

Споделете с приятели

« ПредишнаСледваща »

Открий ни в: