Електронната книжарница на "Просвета"


Пазарувайте лесно, удобно и с отстъпка с електронната книжарница на издателска група "Просвета" на адрес www.e-uchebnik.bg!

Купете всички помагала за Вашите ученици само с няколко клика и вземете отстъпка за количество. Те сами ще дойдат до Вашата врата.
В книжарницата ни ще намерите всички наши издания, които вече са в търговската мрежа, включително и най-новите и преработените помагала към новите учебници за 1., 2., 5., 6. и 8. клас, които влизат в сила от тази учебна година.

Получавате отстъпка с всяка покупка! 
/важи само за печатни издания/
За поръчки до 20 лв. отстъпката е 5%.
За поръчки от 20 до 35 лв. получавате 6% отстъпка.
От 35 до 50 лв. получавате 7% отстъпка и безплатна доставка.
За поръчки на стойност над 50 лв. получавате 10% отстъпка и безплатна доставка.
Ако Вашата поръчка е на стойност над 70 лв., получавате 12% отстъпка и безплатна доставка.

В e-uchebnik.bg ще намерите и нашите електронни учебници от ново, 3D поколение по всички предмети от 1. до 8. клас включително! Всеки един от тях е на стойност 6 лв. с ДДС и може да се плати чрез SMS, ePay, дебитна или кредитна карта. Препоръчайте ги на Вашите ученици и техните родители!
(Всеки учител, който преподава през новата 2017/2018 учебна година с учебник на издателска група "Просвета", получава електронния му вариант безплатно.)

В секция "Безплатни ресурси за учителя" ще намерите годишни тематични разпределения, книги за учителя, примерни тестове и други материали, които ще улеснят Вашата работа.

Вижте как да поръчате печатните и електронните ни издания тук:
КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Вижте как да платите за поръчката тук:
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Отговори на често задавани въпроси вижте тук:
ОТГОВОРИ НА ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ако имате допълнителни въпроси относно електронната ни книжарница или нашите издания, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Споделете с приятели


Открий ни в: